Ръководните фактори на стадион "Българска армия" още държат под око сръбския специалист Ненад Лалатович.

С него дори са водени разговори преди няколко седмици. До контакта се е стигнало, след като преговорите със сънародника му Саша Илич, който даже е бил в София след напускането на Стойчо Младенов, са ударили на камък.

В момента 44-годишният Лалатович е начело на Раднички (Крагуйевац), който се опитва да спаси от изпадане, след като бе уволнен от саудитския Ал Батин в средата на есенния полусезон. Договорът му изчита в края на месеца.

Сръбският специалист вече на два пъти бе спряган за нов треньор на ЦСКА - през 2018 и 2019 година, но досега преговорите между двете страни така и не стигат до нужния резултат. Лалатович се вписва в профила, който търси ЦСКА - млад специалист, но в същото време с прилична визитка. Той има сериозен опит като наставник, водил е и Цървена звезда.

Настоящият треньор Алън Пардю няма да продължи да изпълнява тази роля след края на сезона и се търси нов наставник за ЦСКА. Развръзка по въпроса ще има най-късно до седмица. Успоредно с това отговорните фактори в клуба работят усилено по селекцията.