Един от капитаните на ЦСКА Божидар Чорбаджийски вече на практика има нов отбор. Медиите в Румъния гръмнаха, че централният защитник на практика вече може да се смята за играч на местния гранд Стяуа, след като двата клуба са си стиснали ръцете за условията по сделката. 

На север от Дунав разкриват, че родният национал ще отиде в Букурещ под наем за един сезон, като ще има опция за откупуването му за постоянно след изтичането на този срок. Сега "червените" получават 50 хил. евро за него, а ако го продадат за постоянно, ще получат още 450 хил. евро. 

За да стане всичко факт, Чорбаджийски само трябва да премине медицинските прегледи. Това обаче едва ли ще бъде проблем, тъй като той не се оплаква от някакъв здравословен проблем. На неговата позиция вече е използван последното ново попълнение на "Армията" Раул Албентоса. 

Интересното е, че освен младия бранител, другите двама, които носеха капитанската лента на отбора миналия сезон - Николай Бодуров и Рубен Пинто - са отстранени отбора. Няма и изгледи за тяхното връщане обратно, а наставникът Люпко Петрович обяви, че това е изцяло негово решение.