От ЦСКА използваха официалния си сайт, за да призоват за помощ, свързан с бащата на треньор в школата. Става въпрос за бащата на Атанас Стоилов - Васил, който има нужда от всекидневно кръвопреливане. 

Ето и официалното изявление от клубния сайт:

Армейци,

бащата на треньора от Академия ЦСКА Атанас Стоилов - Васил Стоилов има спешна нужда от кръводарители.

На 07.09.2020г.  Васил получава инфаркт и на 15.09 претърпява успешна байпас операция. За съжаление по време на престоя му по възстановяването в кардиохирургията е диагностициран  с COVID-19 и от 20-и септември до днес е на апаратно дишане.

През последните няколко дни хемоглобинът му рязко пада и е жизнено необходимо преливането на кръв всекидневно в различно количество.

Ето защо Ви умоляваме за помощ и съпричастност. Едно голямо армейско сърце се нуждае спешно от кръводаряване, независимо каква кръвна група и от кой град сте. Може да се дарява навсякъде, като единствено трябва да се посочат следните данни:

Болен: Васил Петров Стоилов

Болница: Токуда - интензивно отделение.

На всички кръводарители ще бъдат предоставени бележки за кръводаряването от съответната болница, като могат да се свържат директно с треньора от Академия ЦСКА Атанас Стоилов на телефон 0888687288, за да му предадат документите.