Бъдещето на вече бившия капитан на ЦСКА Николай Бодуров продължава да е неясно. Защитникът беше отстранен от отбора в началото на сезона и оттогава не играе. През последния месец усилено се говори, че Бодуров ще напусне "Армията" по време на зимната пауза.

Спрягат се няколко родни отбора, които искат бранителя в редиците си, а между тях с едни гърди напред е Арда Кърджали. От Борисовата градина разкриха, че ще пуснат Бодуров без пари само в чужбина, съобщава "Меридиан мач".

Договорът на защитника с "червените" изтича в края на сезона, а дотогава съдбата му е в ръцете на ръководството, с което той е в конфликт. Твърди се, че клубът може да го задържи до края на договора му, ако не получи определена оферта за него - или подплатена с точна сума пари, или от роден клуб, който е ОК за ЦСКА.

Бодуров искаше да напусне още в началото на сезона, за да поеме към Казахстан, където му предлагаха огромна заплата. Шефовете обаче не го пуснаха, а според слуховете от "Армията" именно това е била причината за зародилия се впоследствие конфликт между Бодуров и боса на клуба Гриша Ганчев.