ЦСКА пусна в продажба билетите за предстоящия мач с Ботев (Пловдив) от 11-ия кръг на efbet лига. Двубоят на стадион "Българска армия" е в неделя (17 октомври) от 19:15 ч. в Борисовата градина.

Входните талони вече могат да бъдат закупени онлайн в мрежата на urboapp.com, а продажбите на касите на "Армията" ще стартират в четвъртък от 11 до 19 ч.

В петък и събота работното време на касите ще бъде същото, а в деня на мача - от 11 ч. до края на първото полувреме на мача.

Цените на билетите на каса:
Сектор "А" - 12 лв.
Сектор "В" - 8 лв.
Сектор "Г" - 6 лв.
Сектор "Б" - 6 лв.

В неделя касата на сектор "Б" ще работи от 16 ч.

Успоредно с билетите за двубоя ЦСКА - Ботев (Пд), на касите на "Армията" ще се продават и такива за домакинските мачове от Лигата на конференциите със Зоря (Луганск) и Рома.

Деца до 7-годишна възраст влизат на стадиона безплатно.

Хора с инвалидност над 49% получават 20% отстъпка от билета за двубоя. За използването ѝ се предоставя решение на ТЕЛК.

Всички фенове задължително трябва да носят със себе си документ за самоличност, защото след въведения строг пропусквателен режим той им е необходим, за да бъдат допуснати на стадиона, както и да спазват задължителните противоепидемични мерки:

- носене на маска
- спазване на социална дистанция
- дезинфекция преди влизане на стадиона

Умоляваме хора, които са били контактни със заразени от КОВИД-19 в последните две седмици или със симптоматика на заболяването, да не посещават двубоя!