Ръководството на ЦСКА информира привържениците на тима, че абонаментните карти за новия сезон са вече в продажба. Най-евтините пропуски са с цена от 75 лева, докато най-скъпите – 1300 лева.

Ето какво написаха от ЦСКА:

Армейци, oт днес (20 юни) започва онлайн продажбата на абонаментни карти за сезон 2022/23 г. От четвъртък сезонните карти ще могат да бъдат закупени и на каса на EasyPay, както и от касата до фен магазина на стадион "Българска армия", която ще работи всеки ден от 11:00 до 19:00 часа.

При ползване на метод за плащане EasyPay, заплащането се извършва в удобна за Вас каса на EasyPay срещу представяне на десетцифрен код, който ще получите по имейл и на последна стъпка, след потвърждаване на заявката!

Картите ще важат за домакинските мачове на ЦСКА на "Армията" и Националния стадион само за Първа лига и турнира за Купата на България (без финала).

Цените на картите са, както следва:

- Сектор А - 175 лева

- Сектор В - 115 лева

- Сектор Г - 85 лева

- ВИП ложа - 1300 лв. с включен паркинг

Продължава продажбата на семейни карти за сектор "В". При удостоверяване на роднинска връзка, за първата закупена карта ще се заплаща цялата сума, при втора закупена карта фенът ще получи 25% отстъпка, а при трета карта за член на семейството за сектор "В" ще трябва да бъдат платени само 50% от стойността на абонаментната карта.

Допълнителна отстъпка ще ползват и пенсионери, както и хора с ТЕЛК - цените за тези карти ще бъдат 50% от началната цена на секторите.

От този сезон ЦСКА ще предлага и карти за деца от 7 до 14 години. Детските карти също ще бъдат с 50% намаление.

ВАЖНО! Семейни, пенсионерски, ТЕЛК и детски карти ще се продават само на каса!

Всеки един картодържател, който представи карта от миналата година, ще получи и допълнителна отстъпка в размер на 10% от цената.

Местата на картодържателите от миналия сезон ще се пазят до 30 юни 2022 г. След изтичане на този срок съответното място ще бъде пуснато в свободна продажба.