Отборът на ЦСКА излезе с официална информация за комуникацията между треньора Саша Илич и ръководството на тима, както и за предстоящите трансфери в тима.

cska.bg
5 снимки

Ето какво написаха от ЦСКА на официалната си „Facebook“ страница:

Официална информация за комуникацията между треньор и ръководство, предстоящи трансфери и разтрогвания

✅Взаимовръзката и работата между треньора Саша Илич, ръководството и собствениците на клуба са в абсолютен синхрон на всички нива. Напрежение между тях не е имало, дори напротив – комуникацията е на ежедневна база, по всички въпроси и в пълно разбирателство.

⚽️Основните теми, които се обсъждат в този период, разбира се, са трансферите. И по този въпрос има пълно единомислие. А обобщени накратко фактите звучат така:

✅Брадли де Нойер и Лазар Туфегджич бяха селектирани и привлечени по изискване на Саша Илич.

6 снимки

✅Станислав Шопов, като перспективен млад българин, беше предложен на треньора от ръководството и категорично одобрен от Илич.

❌Данило Асприля не е опция за трансфер в ЦСКА. Футболистът беше предложен на клуба, но треньорът не го одобри. Всяка друга информация в медиите е плод на спекуалции.

☑️По желание на Саша Илич клубът прави всичко възможно да привлече още двама нови футболисти, поискани лично от треньора.

☑️Отново по желание на Саша Илич се водят преговори за разтрогване на договорите на трима футболисти. При официализиране на раздялата, тя ще бъде съобщена първо от клуба.