ЦСКА публикува информацията за реконструкцията на стадион "Българска армия" и се обърна с призив към феновете си преди  дербито в Първа лига срещу Левски, което предстои в неделя (7 април) от 14:45 часа.

"Осъзнаваме, че интересът към реконструкцията на нашия дом е голям и хиляди фенове искат да разберат какво се случва отвътре.

Молим ви, не се опитвайте да влизате на стадиона, където ремонтни дейности ще протичат и утре и безопасността ви не може да бъде гарантирана. Има специален достъп до стадиона и строг пропускателен режим, който не трябва да бъде нарушаван. Апелираме да не поставяте любопитството си над сигурността. Навременна информация ще бъде даване във всеки един етап от случващото се около стадиона.

На първи април поставихме началото на етап "Демонтаж" на ст. "Българска армия". Десетки експерти от фирма "Ростер" започнаха работа по обезопасяването и направиха първите стъпки по демонтиране на части от съоръжението.

Днес ви запознаваме със свършеното през първата седмица, обяснено във видеото от координатора по безопасност на проекта - Николай Николов. Заедно с професионалистите от "Ростер", които също отправят апел преди утрешното дерби.

В утрешния ден ще ви очакваме на половин километър посока центъра, където в 14:45 часа се изправяме срещу Вечния съперник и в момент на криза имаме най-силна нужда от вас!

В деня на мача билети могат да се купят извънредно от касите на ст. "Българска армия" от 10:00 часа до края на първото полувреме на дербито. Билети се продават и онлайн", написаха от лагера на "червените" на официалния уебсайт на клуба.