От ЦСКА използваха социалните мрежи, за да анонсират важна информация преди голямото столично дерби срещу Левски. Както е известно, двата отбора се изправят един срещу друг тази събота от 16,15 часа, а срещата ще може да гледате на живо по DIEMA SPORT, както и да я проследите в сайта Gong.bg.

Ето какво написаха от ЦСКА без редакторска намеса:

❗️Важна информация относно Вечното дерби След проведени три дълги срещи между ръководствата на ЦСКА, Левски и БФС, на които бяха предложени редица варианти за сериозни рестрикции, включително присъствието на агитка само на домакинския отбор, в крайна сметка финалното решение остана в клуба домакин. И тогава, и сега нашата категорична позиция е, че дерби без фенове не трябва да има, затова и “червени”, и “сини” привърженици ще бъдат допуснати да подкрепят отбора си. Въпреки това изрично подчертаваме, че при наличие на ексцесии по трибуните и хвърляне на бомби и ракети към терена и публиката, последващите действия ще бъдат крайни и има огромна вероятност дербито да се играе изцяло без фенове.

Вярваме, че разумът ще надделее и Вечното дерби може да бъде празник, а не война с потенциално фатални последици. Обръщаме внимание и на факта, че мерките за сигурност ще бъдат драстични. Ще има два пропускателни пункта, сериозни проверки, допълнителна проверка на билетите, включително и от икономическа полиция. Всеки, който се опита да внесе непозволени предмети на стадиона и/или да влезе с фалшив билет, има вероятност не само да не гледа мача на живо, но да бъде заведен под наказателна отговорност.