Три каси за продажба на билети ще работят в събота преди мача от 9-ия кръг на efbet Лига ЦСКА - Левски.

За по-голямо удобство на привържениците ще бъдат отворени една билетна каса до "Спортна София" и две каси до фен магазина на стадион "Българска армия", информират от клуба.

Работното им време ще бъде от 11 до 19 ч.

В деня на мача билети ще се продават и на касите на Националния стадион "Васил Левски" от 10 ч. до края на първото полувреме на двубоя, който започва в 16:30 ч.

"Червените" привърженици ще заемат своите места в секторите "А" и "Г", а "сините" - в "Б" и "В".

Цените на билетите са:

- Сектор "А" - 15 лв.

- Сектор "Г" - 10 лв.

- Сектор "В" - 15 лв.

- Сектор "Б" - 10 лв.

- ВИП Ложа - 130 лв.

Припомняме Ви, че поради задължителните ограничителни мерки билети ще се продават само за 30% от капацитета на стадиона, като феновете трябва да се позиционират миминум през две места един от друг.

С оглед сигурността "Лъвчетата" на Националния стадион между отделните сектори ще бъдат затворени и там няма да се допускат фенове.

Притежателите на абонаментни карти имат посочено място за Националния стадион и не се нуждаят от покани за дербито.

Деца до 7 години ще влизат на стадиона безплатно.

Всички фенове задължително трябва да носят със себе си документ за самоличност, защото след въведения строг пропусквателен режим той им е необходим, за да бъдат допуснати на стадиона, както и да спазват задължителните противоепидемични мерки:

- носене на маска

- спазване на социална дистанция

- дезинфекция преди влизане на стадиона

Умоляваме хора, които са били контактни със заразени от КОВИД-19 в последните две седмици или със симптоматика на заболяването, да не посещават двубоя!