В ЦСКА настъпи обрат около уругвайският защитник Едгар Елисалде. Очакваше се 24-годишният футболист вчера да премине медицински прегледи и да подпише с "червените", но вместо това той е бил освободен от треньора Томислав Стипич. 

Твърди се, че хърватският специалист е получил предложение за по-добър футболист, който в следващите дни трябва да пристигне на "Армията" и да подпише договор. В същото време Елисалде е без игрови ритъм, тъй като не е бил на терена близо година. 

Последният двубой на 24-годишният защитник, който може да играе еднакво добре в центъра на отбраната и на лявото крило, е бил на 28 август миналата година за Индепендиенте. След това бившият треньор на аржентинския гранд Карлос Тевес го зачерква от плановете си, а в един момент дори го праща да тренира с дублиращия състав. Елисалде дори дава Индепендиенте на ФИФА заради неизплатени пари за имиджови права след трансфера му в клуба. В крайна сметка той напусна като свободен агент миналата седмица, като му бяха изплатени 250 хил. щатски долара. По всичко личи обаче, че уругваецът няма да харчи тези пари в България.

ЦСКА разполага само със Сейни Санянг като ляв бек и има нужда от нов футболист на тази позиция. 

подкрепя българския спорт