Отборът на ЦСКА ще се изправи срещу втория в класирането на руската Висша лига Динамо Москва в контролна среща днес по време на подготвителния си лагер в Турция. Двубоят, който ще се проведе на терена на комплекс „REGNUM” в Белек, стартира в 16:00 часа българско време и ще може да го наблюдавате в пряко предаване по DIEMA SPORT, както и онлайн на платформата PLAY DIEMA XTRA. На сайта Gong.bg ще проследим всичко най-интересно от срещата.

До момента на подготвителния си лагер в Турция ЦСКА изигра една контрола срещу полския Стал Миелец, завършила при равенство 1:1.

LAP.bg
13 снимки

В началото на тази седмица „червените“ трябваше да се изправят срещу австрийския Хартберг, но заради лошо време и силен снеговалеж двубоят на два пъти беше отлаган и в крайна сметка в сряда столичани организираха двустранна игра, завършила при резултат 3:3.

Наставникът на тима Стойчо Младенов се очаква да заложи на играчите, които трябваше да започнат при отменената контрола срещу Хартберг. Най-вероятно пък дебют в хода на двубоя ще направи новото попълнение на тима - колумбиецът Браян Морено Алварес.