ЦСКА ще има нов генерален спонсор. Досега на червените фланелки грееше логото на един от родните мобилни оператори, но от новия сезон то ще бъде заменено от букмейкърска компания. Името на фирмата трябва да бъде обявена на специална пресконференция в средата на седмицата.

Букмейкърът и сега е спонсор на „червените“, но името му стои на гърба на футболистите. Според запознати то ще бъде преместено на гърдите на играчите, а парите, които ще даде , надвишават сериозно сумата от спонсорския договор с досегашния генерален спонсор. Така в рамките на няколко сезона компанията ще налее милиони в ЦСКА.

Букмейкърът е особено активен на рекламния пазар напоследък. Известно е, че основният човек, който рекламира е него в поредица от телевизионни клипове, е „червената“ легенда Христо Стоичков. Той е и един от акционерите в ЦСКА и не пропуска нито една възможност да демонстрира подкрепата си за отбора, от който тръгна за големия футбол.

Очаква се новите екипи на ЦСКА да бъдат представени на последната контрола на отбора на Любо Пенев в София. Тя трябва да е на 10 юли на „Армията“, като съперникът все още не е обявен. Седмица по-късно ЦСКА ще се изправи срещу Лудогорец за Суперкупата на България, което е и символично начало на новия сезон.

Повече подробности четете в новия брой на "Мач Телеграф"