ЦСКА може скоро да направи много интересен трансфер. Става въпрос за 21-годишното крило Родни Мазику, който е брат на играещия много силно вече втора година при "червените" Брадли Мазику. Информацията е предадена от изданието "Мач Телеграф".

Родни е бил футболист на Орлеан, къето е бил и в резервите на първия отбор, и е тренирал с професионалистите. След това е преминал и през Клермон Фуут, където обаче не са го задържали.

В момента Родни Мазику прави истински фурор в скромния Амии в пета дивизия, където е вкарал 7 гола в първите 5 мача. През миналия сезон той вече се е отчел с 9 гола и 8 асистенции, с които е помогнал за промоцията на отбора.

Мечтата му е да стане професионалист веднага, като изявите му са следени вече от много клубове. ЦСКА обаче може да направи истински удар, като привлече таланта без трансферна сума, защото е аматьор и със съдействието на брат му Брадли.

В България бързакът може да истинските си качества, като профилът му е близо до този на Жул Кейта, който блестя срещу Лудогорец.