ЦСКА продължава активно да подсилва своя състав с нови попълнения за новия сезон в efbet Лига. Петото ново име в отбора е крилото на Хъл Сити, Джейсън Локило. Очаква се белгиецът да пристигне в България утре и да подпише своя договор с "червените".

Договорът на Локило с Хъл Сити, който играе в английския Чемпиъншип, е до лятото на 2025 г. За да осигури неговите услуги, ЦСКА ще трябва да заплати трансферна сума. Според неофициална информация, стойността на сделката е около 400 000 евро.

Джейсън Локило е продукт на юношеската школа на белгийския гранд Андерлехт. Той направи своя дебют в мъжкия футбол за френския Лориен, след което премина през няколко други клуба. Играл е за Донкастър, полския Гурник (Лечна), нидерландския Спарта (Ротердам) и турския Истанбулспор. През последния полусезон Локило беше преотстъпен от Хъл Сити в португалския Визела.

С привличането на Джейсън Локило, ЦСКА я продължава да укрепва своя състав. Той ще бъде петият нов футболист в отбора това лято, след Иван Тасев, Иван Дюлгеров, Лумбард Делова и Йоан Борносузов.

 

подкрепя българския спорт