ЦСКА отнесе две глоби от по 11 000 лева заради статута на наставника си Милош Крушчич. Според БФС сърбинът не е имал право да изпълнява функциите на на старши треньор и да дава указания в двубоите с Ботев Пловдив и Витоша Бистрица, поради което се стигна до двете тежки санкции за "червените".

Сега обаче всичко около лиценза на специалиста е уредено и и той ще бъде вписан официално като старши треьнор за предстоящия мач с Локомотив Пловдив и ще може да води отбора без никакви проблеми, пише вестник "Тема Спорт".

Сърбинът беше назначен на "Армията" в средата на юни като беше обявен като анализатор. Бързо обаче си пролича, че той е по-скоро с функциите на помощник и то с доста големи правомощия, тъй като често бе виждан да дава указания от тъчлинията.

Новият старши треньор е кадър на Люпко Петрович, който пръв му дава път в професията през 2011 година в казахстанския Тараз, където двамата също са екип. Крушчич е работил с Люпко и в Литекс. Впоследствие Петрович иска да го вземе със себе си и в Левски, но на "Герена" в крайна сметка не доведе свои помощници.

Сега Крушчич оглави спортно-техническия щаб, а Петрович напусна клуба. За момента футболистите на "червените" са с добри впечатления от сърбина, който наскоро обяви, че иска да остане още поне пет години на поста си.