ЦСКА е напът да се подсили през зимата с още един талант на Септември. След като малко преди да затвори летния трансферен прозорец “червените” подписаха със Симеон Александров и в него видяха опция за заместник на Георги Йомов, от “Армията” са на път да договорят и Мартин Стойчев, твърди "Мач Телеграф".

 

Десният бек лекува в момента контузия в рамото, която получи в двубоя с Левски (0:0) преди няколко седмици. Той обаче ще е на линия за началото на зимната подготовка и ще се конкурира за позицията на национала и един от капитаните на гранда Иван Турицов

Интересното е, че 19-годишният футболист, който е роден в Драгоман, попада в плановете на Левски, както и на Локомотив Пловдив. Собственикът на Септември - Румен Чандъров обаче е бил категоричен, че няма да пусне Стойчев без трансферна сума.

 

От ЦСКА, обаче няма да имат проблем да извадят 150 000 евро за правата на един от най-перспективните играчи на своя пост у нас. В тима на Саша Илич той ще може да развие потенциала си и да направи следващата крачка със сериозен трансфер зад граница.