Демонтажът на стадион „Българска армия“ напредва с бързи темпове, като навръх Гергьовден – Ден на храбростта и празник на Българската армия, процесът е временно спрян заради официалния празник. Въпреки това се вижда огромния прогрес. Сектор „А“, който единствен бе с козирка, изцяло е разрушен, докато от останалите е премахнат бетонът. Поради почивния ден техниката е паркирана на терена.

Ето какво написаха от Drone Views Bulgaria без редакторска намеса:

„Седмица след предното ни видео от поредицата за коренната промяна на Стадион „Българска Армия“, отново ви пренасяме на строителната площадка – както обещахме вече с дрон DJI Mini 4 Pro, като смятаме, че промяната в качеството на кадрите е значителна. А относно обстановката към днешна дата – Честит Великден, Честит Гергьовден, и Честита 76-та годишнина на ЦСКА! Въз основа на събралите се празнични дни, за пръв път виждаме фирмата изпълнител да почива (което попринцип не се случва дори и през уикендите), но пък това ни дава възможност да огледаме добре цялата паркирана техника, която от „Ростер“ ООД впрегнаха за да постигнат целта, а именно – възможно най-скоростно разчистване на старото съотъжение, така че да може да започне конструкцията на новото!

Антон Узунов, http://start-photo.bg
17 снимки

Надяваме се да ви е интересно, а за още много видеа на различни проекти в град София, както и красиви кътчета от цяла България, може да заповядате в страницата на канала Drone Views Bulgaria! Там ще намерите и предишните ни видеа от процеса на демонтаж на Армията през последния месец, като обещаваме, че когато този етап от реконструкцията завърши, ще подготвим едно хронологично видео с целия процес като коплимент за всички вас, които неотлъчно се информирахте за прогреса от нашия канал – и в очакване на следващия етап по изграждане на новото модерно съоръжение!“, пишат от Drone Views Bulgaria.