Старши треньорът на Лудогорец - Георги Дерменджиев, даде пресконференция преди домакинството на ЦСКА от 32-ия кръг на efbet Лига, след което „орлите“ може официално да станат шампион на България за 13-и път поред. Опитният специалист заяви, че отборът още не си е свършил работа, но е готов за предизвикателствата, които „червените“ ще им отправят. 

„Докато не свършим работа, нищо не можем да кажем предварително, така че ще изчакаме да се изиграе този мач. Мисля, че ще стане добър мач пред публика. Аз не искам да го разрешавам точно това (емоциите да повлияят на представянето) на моя отбор и поддържам тази теза, че трябва да бъдем достатъчно умни“.

„Очаквам, че противникът ще бъде изключително много мотивиран. Ще иска да покаже, ще иска да докажат себе си, но ние сме готови на това нещо“.

„Да, всички играчи са в много добра кондиция и чакаме мача“, заяви Дерменджиев по повод кондиционния потенциал на Лудогорец.

„Стамен (Белчев) е много добър треньор, но е съвсем отскоро. Може би ще му трябва време да вкара своята идея, но въпреки всичко аз виждам промяна“.

„Ние си имаме определен стил на игра и се придържаме към него. Така е, дава самочувствие (12 мача без загуба о ЦСКА), но всеки мач си е специфичен и в утрешния мач също тръгваме за победа“.

„Антон е тук до мен. Това са административни неща, които клубът си ги върши поетапно и ще бъдат завършени“, заяви Дерменджиев по отношение на нов договор с капитана Антон Недялков.

„Ние имаме респект към противника. Не сме си свършили работата изобщо, така че нямаме предварителна подготовка за награждаване и за празнуване“, завърши треньорът на Лудогорец.