Бившият футболист на ЦСКА Диего Фабрини сподели пред румънските медии, че е избрал да се завърне в Динамо Букурещ, заради своя комфорт и този на своето семейство. Полузащитникът коментира, че не бил напълно щастлив при „червените”, въпреки че не е имал проблеми със съотборниците и адаптацията в София.

Италианският плеймейкър разтрогна договора си с ЦСКА снощи, за да се присъедини като свободен агент към Динамо Букурещ.

„Беше приятно изживяване, с добър отбор. Разбирах се добре със съотборниците си, нямах проблеми. Причината да се върна в Румъния беше по-лична, така да се каже. Като човек мисля за комфорта си - моя и на моето семейство. Нямах проблеми с адаптацията в ЦСКА, просто не бях щастлив на 100%”, сподели Фабрини.

„Динамо Букурещ беше отборът, който най-много ми допадна във времето. Това е един от големите клубове в Румъния. Напуснах ЦСКА и исках да се присъединя към друг голям отбор. Това беше най-доброто за мен и за семейството ми”, допълни още бившият играч на „червените”.

„Разбира се, Динамо е в трудна ситуация, но мисля, че е време да спечелим няколко мача и след това ще сме щастливи”, каза още Фабрини.

„Благодаря на феновете, които ми изпратиха толкова много съобщения. Просто съм щастлив, че отново съм тук и ще се опитам да дам всичко от себе си, за да спечелим колкото може повече мачове с Динамо”, завърши халфът пред Telekom Sport.

Диего Фабрини изигра 11 мача с екипа на ЦСКА.