Временният наставник на ЦСКА Добромир Митов коментира победата с 4:0 над Витоша Бистрица, която е и най-резултатната за "армейците" през този сезон.  

"Казахме на момчетата, че след напрежението, което имаше в нашия отбор след загубата от Берое, беше важно да отбележим рано гола, за да се успокоим. Поздравявам целия отбор и феновете, които ни подкрепяха през цялото време."

"Ние търсим най-добрия вариант спрямо футболистите, с които разполагаме. Смятам, че целият отбор се справи много добре днес. Заслужават поздравления. Само бъдещето ще покаже дали ще продължим така."

"Моментът на Али Соу ще дойде. Той е класен футболист, така че разчитаме на него", заяви Митов.

"На Юрич му липсва игрова подготовка, но ние работим индивидуално с него и имаме търпение. Вярваме, че в бъдеще ще ни помогне със своите качества."

"Не мога да кажа дали треньорската рокада е повлияла. Видя се, че има настроение в отбора. Може би това е един от мачовете, в който създадохме най-много положения. Ние сме щастливи от това нещо и занапред ще продължим в същия дух. Ние сме ЦСКА, това иска нашата публика – непримиримост, агресия. Опитваме се постоянно да го говорим с футболистите. Трудно е да се постигне, но трябва малко повече старание и воля от всички."

"Засега единствено с Бикел имаме по-сериозен проблем, но след медицинските прегледи ще има повече яснота", завърши Митов.