Легендата на ЦСКА - Георги Велинов, коментира предстоящото дерби с Левски. Мачът е на 7 април от 14:45 часа на стадион "Васил Левски".
 
"За момента вървят добре нещата. Ако ЦСКА победи Левски, всичко ще е наред и нещата ще продължат по план. Паузата, която дойде сега, не мисля, че ще е от полза на отбора, който тъкмо влезе в релси. След нея идват доста решаващи срещи. Слаби съперници няма и само победите ще ни доближат до това, за което всички в ЦСКА мечтаем от доста време. Дано през този сезон го постигнем. Нестор Ел Маестро е човек, който обича много футбола и знае много. Нека да си върши работата. Има хора, които да казват дали той е точният човек за отбора", заяви пред "Мач Телеграф" Велинов.
 
Той се спря конкретно и на Фернандо Каранга, който вкара 2 гола за победата с 4:0 срещу Ботев Пловдив в посединя кръг на efbet Лига.
 
„За мен победата беше напълно заслужена. Нещата в тима ни започнаха да ми харесват. Използват се по добър начин статичните положения и се вкарват попадения от такива ситуации. 
 
Каранга вкара два гола и се представи много силно. Освен това в същия ден му се роди дете. Той не се е променил с нищо. Играе както през първия му престой в отбора. Все едно вчера напусна ЦСКА и днес се върна. При него не виждам промяна. Той е много качествен нападател и ще помогне на отбора", добави легендарният вратар.