Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро бе доволен от успеха над Ботев Враца с 3:0 в двубой от 21-я кръг на efbet Лига. Специалистът открои играта на Вион и неговите два прекрасни гола, но заяви, че има още какво да подобряват.

"Винаги е важно да се започне полусезонът с победа, много сме щастливи за Тибо Вион. Показахме добри неща в офанзивен план, но има и други, които трябва да подобрим", започна той.

"Не съм изненадан представянето на Вион, но определено двата гола ме изненадаха. Както вече казах, винаги има неща да се анализират и подобряват. В следващата седмица трябва да работим върху контраатаките и пространствата зад нас. Ще имаме труден противник, трябва да сме концентрирани и се надявам да се представим по-добре", добави специалистът.

"Винаги отговарям по един и същи начин за трансферни слухове. Доволен съм от отбора, който имам и с играчите, с които разполагам. Смятам, че всички изглеждахме много добре и сме достатъчно добре физически подготвени. Когато спечелиш първия мач, никой не говори за резултатите в подготовката", продължи наставникът на ЦСКА.

"Трябва да сме готови за следващия мач. Предстои голям двубой с Черно море в битката на върха. Уважаваме противника, но знаем, че трябва да покажем нашата най-добра игра и отиваме там да победим", завърши Ел Маестро.