Нидерландският защитник Мено Кох няма да се радва на доверие от Нестор Ел Маестро през пролетния дял в шампионата. В неделния ден ЦСКА подновява ангажиментите си в efbet Лига с домакинство на Ботев Враца на Националния стадион „Васил Левски“.

Кох е в последните 6 месеца от договора си с „червените“, като по всичко личи, че това е краят на престоя му на „Българска армия“.

Снажният нидерландец пристигна в България в началото на 2021 година, когато треньор на ЦСКА бе Бруно Акрапович. В първите си месеци юношата на ПСВ Айндховен бе основен стълб в отбраната на тима, но след това получи тежка контузия и се възстановява около половин година. Досега през сезона бранителят има 11 мача с червената фланелка в първенството и само 4 като титуляр.

Със завръщането на Юрген Матай в първия състав на ЦСКА изявите на неговия сънародник Кох ще се лимитират още повече. Към този момент столичният колос разполага с петима централни бранители – Християн Петров, Браян Кордоба, Енес Махмутович и нидерландците Матай и Кох.