Наставникът на ЦСКА Нестор Ел Маестро коментира успеха на своя отбор над Ботев Враца с 3:0 в двубой от 21-я кръг на efbet Лига.

"Смятам, че победихме заслужено. Контролирахме мача и постигнахме добър резултат. Показахме добри неща в офанзивен план, но има и неща, които да се подобряват", започна той.

"Герой е твърда силна дума, за да бъде използвана за Тибо Вион. Играем заедно и печелим заедно. Доволен съм особено от Димитър Евтимов, тъй като не играе често, а е много важна част от състава ни. Тибо беше солиден, с добро представяне и е леко странно, но специално, когато вкараш два гола в един мач, така че съм щастлив за него", добави специалистът.

"Мисля за всички позиции и играчи по 24 часа на ден, така че нищо няма да се промени. Има неща, които да се подобряват и анализират, но имаме най-добрата защита в лигата", каза треньорът на ЦСКА.

"Беше важно за Каранга да остане 90 минути на терена, за да подобри физическото си ниво. Смятам, че се представи добре и се надявам да продължава да става по-добър. Не мисля, че трябва да правим мача с Черно море по-голям, отколкото е. Ще е голяма битка, но ЦСКА има само големи мачове, така че ще се подготвим, както винаги", завърши Ел Маестро.