ЦСКА и ЦСКА 1948 показаха уважение към Стойчо Младенов, който днес навършва 67 години. И двата клуба поздравиха бившия си треньор за рождуния му ден.
 
Ето какво написаха от ЦСКА в официалиня си сайт:
 
"Армейци,
 
Днес легендарният футболист и бивш старши треньор на ЦСКА Стойчо Младенов празнува своя 67-и рожден ден.
 
С "червените" Младенов изиграва 158 мача, в които се разписва 80 пъти.
 
С неговите попадения ЦСКА елиминира Ливърпул в турнира за Купата на европейските шампиони и достига втория полуфинал в клубната история. Младенов е четирикратен шампион на България като състезател на ЦСКА и двукратен носител на Купата на България.
 
Като треньор има три титли с армейците. През сезон 1996-1997 Стойчо Младенов е помощник на Георги Василев, а през 2003-а и 2008 г. извежда ЦСКА до 29-ата и 31-ата титла като старши треньор.
 
През есента на 2002 г. под негово ръководство ЦСКА прави перфектна серия от 13 поредни победи и успява за първи път в историята да завърши първия полусезон с пълен актив от точки.
 
През сезон 2007-2008 ЦСКА става шампион с рекордните 16 точки разлика пред втория "Левски".
 
Пожелаваме на Стойчо Младенов много здраве, щастие и късмет във всички начинания!"
 
А ето и честитката на ЦСКА 1948:
 
"ЧРД на Стойчо Младенов! Доскорошният оперативен директор на ЦСКА днес навършва 67 години!
 
Като футболист на “червените” Стойчо Младенов е четирикратен шампион на България и печели два пъти Купата на България. Двукратен шампион на България като старши треньор на Армейците.
 
Участва в редица славни победи на ЦСКА на европейската сцена и има основна заслуга за достигането до полуфинал в турнира за КЕШ през 1982 година.
Попаденията във вратата на Ливърпул му носят прякора "Екзекутора на Ливърпул" и го превръщат в един от най-обичаните хора от "червена" България.
 
Всички в ЦСКА му пожелаваме здраве, щастие, дълголетие и всичко най-хубаво!"