Вратарят на ЦСКА – Димитър Евтимов, говори пред DIEMA SPORT по време на лагера на отбора в Австрия. Българинът призна, че е доволен от работата на Саша Илич и методите, прилагани от сърбина и вярва, че тимът ще се представи много добре в хода на сезона.

„Тренировките са тежки, но това е нормално за такъв период от годината. Всеки футболист минава през тези неща, за да се подготви за сезона. За мен всичко минава нормално“, започна Евтимов.

„Всеки един треньор има своите виждания за отбора. С господин Илич всичко протича добре. Тренировките са интензивни, залага на атакуващия футбол, пресата и отборът трябва да работи здраво“, продължи той.

„Може би загубата от Фюрт беше негативна с оглед това, че допуснахме четири гола, но това е първи мач. Играхме с микс състав, но резултатите нямат значение, а лицето, което показваш. Краката ни тежаха от тренировките и тепърва ще показваме лицето, което искаме през сезона да се вижда от нас“.

„Важното е, че младите показват шанс като Алекс Божев. Браво на клуба, че дава шанс на младите. След като са тук, значи имат качества. За мен и Бусато, то Алекс Божев е перспективен вратар, който „бута“ старите. Дано да продължава да работи здраво и мисля, че нещата ще се получат“, продължи той.

„Не бих казал, че преговорите за договора ми бяха трудни. Имаше леки детайли, но накрая се разбрахме като големи хора“, завърши Димитър Евтимов.