Една от най-активните и ключови фракции в Сектор „Г“, „Offenders“ публикуваха декларация в социалните мрежи преди предстоящото дерби с Левски идната събота. Членовете на групата акцентираха, че феновете на "сините" "спасяват отбора си", а привържениците на "червените" - "спят" в този момент


.Срещата е идната събота, 15-и февруари, с начален час 14,45 и ще може да я наблюдавате на живо по DIEMA SPORT, както и на онлайн-платформата PLAY DIEMA XTRA. Сайтът GONG.BG, както обикновено, ще следи всичко интересно за вас в предстоящото дерби между Левски и ЦСКА с текст и богато видеосъдържание.


Ето и целият текст от декларацията без редакторска намеса:

„В следващите редове ще бъдем максимално конкретни и ясни, няма да ви развиваме теории и да ви разказваме приказки от „1001 нощ“.

Факт е, че докато зверската пропагандна машина в медии и социални мрежи на онези отсреща тече с пълна сила, ние спим. Докато те си „спасяват“ клуба с купуването на няколкостотин абонаментни карти, ние спим. Докато всяка една телевизията или сайт ежедневно ни занимава с проблемите на отборчето от Подуене, сякаш целият български народ е длъжен да плаща за масрафа на всички предишни „лешояди“, източвали фирми и държавата в полза на роденият със сребърна лъжица в устата турскосин урод, ние спим.

Няма да се самозаблуждаваме, че всичко в клуба ни е наред, защото то не е и сме го заявявали и преди. Но ако всичко написано горе не ви ядосва поне малко или ако мислите, че няма нужда да защитите поне честта си в дербито, то реално нямаме какво повече да ви кажем.

С останалите ще се видим на стадиона.
И в радост, и в тъга.“,
написаха от Offenders.