Изпълнителният директор на ЦСКА – Филип Филипов, направи доста умерено изказване на Летище „София“ при пристигането на „червените“ от Дъблин. В ирландската столица тимът победи Сейнт Патрикс с 2:0 и си заслужи място на плейофите в Лигата на конференциите, след като в първия двубой загуби от „светците“ с 0:1 на „Васил Левски“. Бившият футболист заяви, че отборът не е показал „кой знае какво“ и че се е получил по-скоро нервен мач, но целта е изпълнена.

„Чак герои не бих казал, че са момчетата. Свършиха си работата, показвайки характер. Преодоляха пасива от първия мач и продължават напред. Ние на отиване казахме, че отиваме да бием и да продължим. Не мисля, че сме показали кой знае каква игра. Мачът не беше на високо ниво, нервен мач, но си изпълнихме целта. Просто реалност е това“, започна изпълнителният директор.

24 снимки

„Сега имаме мач със Септември – не по-малко важен, после ще гледаме към Базел. Много нервен мач беше снощи със Сейнт Патрикс, като и двата отбора искаха да продължат, затова така се получиха сблъсъци в края“.

„Със Септември няма да отлагаме двубоя. Тези решения ги взима треньорът, той е човекът, който взима решенията и преценява състоянието на играчите. До мача с ЦСКА 1948 има доста време“.

„Възможно е да отстраним Базел, ЦСКА е отстранявал и далеч по-големи отбори, но ще видим докъде ще ни стигнат силите“, завърши Филипов.