Футболистът на ЦСКА - Георги Чорбаджийски, сподели мнението си след петата победа в контролите на отбора по време на подготвителния лагер. Днес „червените“ се наложиха с 2:1 над израелския Макаби Петах Тиква, а младият атакуващ халф е уверен, че отборът ще постигне успехи.

„Доволни сме, изключително тежък и дълъг лагер. Тренираме всеки ден по две тренировки, досега всеки един мач сме печелили и днес също. Опитваме се да пресираме през целия мач, атакуващ футбол и мисля, че нещата се получават. Надявам се да продължаваме и така и мисля, че ни очакват успехи“.

„Получи се малко по-твърд мач, но мисля, че това е нормално, защото Макаби са тежък и корав отбор и, когато излязат срещу ЦСКА, определено знаят срещу какъв отбор излизат и искат да се докажат. Както и ние като тях. Получи се корав двубой“.

startphoto.bg
47 снимки

„Засега мисля, че сме готови. Като дойде мача (срещу Лудогорец в първия кръг от новия сезон) ще видим със сигурност докъде сме стигнали“.

„Работим за това нещо, тренираме всеки ден точно тази преса, точно този стил на игра. Досега всеки мач сме показвали преса, трябва да сме спокойни и мисля, че всичко ще е наред“.

„Уникално се чувствам. За мен това е мечта да играя за този клуб, да се развивам. Мога само да съм благодарен на старши треньора, че ми дава шанс. Аз гледам да се възползвам от това нещо, да го грабна с две ръце и каквото мога ще направя“, заяви Чорбаджийски.