Бившият халф  на ЦСКА - Георги Георгиев-Гецата, коментира победата на “червените” над Левски в дербито с 2:0, както и дали отборът има шансове да се пребори с Лудогорец за титлата на България. Според него е крайно време ЦСКА да стане шампион, но това е възможно съмо с Любо Пенев начело.
 
“ЦСКА заслужаваше да победи повече. Левски през второто полувреме не показа абсолютно нищо интересно. “Сините“ нямаха въздух през второто полувреме, не знам каква е причината. Трябва да са благодарни на бранителите си и вратаря, че допуснаха само два гола. Иван Андонов не можем да го обвиняваме за първото попадение. Той е младо момче, а и това му беше първи двубой срещу ЦСКА. За мен беше грешка, че излезе напред в онази ситуация, а Кордоба беше поел топката и можеше да я изрита настрани. Можеше и да му я върне. В Андонов има много перспектива и не бива да се обвинява. Трябва да застанат всички зад него, за да се вдигне. Редно е да подкрепяме младите момчета, защото те са бъдещето. Аз го познавам от доста време. Има качества и той, и Пламен Андреев. Винаги съм твърдял, че вратар се става след като навършиш 25 години", коментира пред "Мач Телеграф" Георгиев.
 
"ЦСКА не блестеше в този мач, но наложи волята си, защото бе по-агресивен. Иначе играта на "червените" не ме впечатли. От една година този отбор не показва никакво развитие. Просто Левски не издържа чисто физически и вината за това е на треньорите. Очаквам победа на ЦСКА срещу Пирин, но и този сезон няма да стане шампион. Лудогорец няма как да отстъпи първото място. 
 
ЦСКА трябва да вземе за треньор Любо Пенев и да го остави да работи на спокойствие, никой да не му се бърка. Виждаме какво прави в Хебър. Всички трябва да застанат зад него и ръководството, и феновете. И да му дадат време - най-малко година-две. За мен той е точният човек за треньорския пост в ЦСКА. Няма време за губене и ако в клуба искат отборът скоро да стане шампион, веднага трябва да го назначат. Но ако му се бъркат в работата, ще изкара два месеца и ще хвърли кърпата. Хубаво е, че ще са преви нов стадион, но е време отново да станем шампиони. Друго не ме интересува", завърши Гецата.