Тобиас Хайнц най-вероятно ще се завърне в стартовата единайсеторка на ЦСКА за домакинството на Спартак Варна. Мачът на "Армията" е в събота, 18 март, от 17:00 часа. Норвежкият офанзивен халф бе резерва при гостуването на ФК ЦСКА 1948 (1:0). Той се появи на терена през втората част.

Хайнц се включи отлично и направи разликата. Именно 24-годишният играч отбеляза победния гол, възползвайки се от страхотен пас на Дюкенс Назон. Това бе и дебютното попадение на норвежеца с екипа на ЦСКА.

Хайнц бе привлечен през зимата на "Армията". Той бе и единственото ново попълнение в състава на Саша Илич. До момента сърбинът редува включването на норвежеца сред 11-те - в един двубой го оставя резерва, а в следващия го пуска в стартовия състав.

Илич държи да има на скамейката футболисти, с които да може да влияе върху двубоите - когато ги вкара на терена, те да изострят действията и да раздвижат играта. Затова и Хайнц, който до момента е участвал във всичките 5 двубоя, не е винаги титуляр.

Треньорът на “червените” няма да може да разчита в събота на двама играчи. Това са наказаните Жеферсон и Браян Морено. Първият е със санкция от 2 срещи за натрупани картони, докато вторият ще почива принудително само в събота.