Централният защитник на ЦСКА - Християн Петров, говори след победата на "червените" срещу Пирин в последната приятелска среща на тима преди подновяването на първенството. 

"Чувствам се много добре, готов физически и психически, очаквам с нетърпение първите мачове", сподели бранителят.

"Колкото пвоече тренираме и играем мачове, толкова повече се нагаждаме към схемата на игра и тактическите насоки на треньора", допълни Петров, който започна като титуляр срещу "орлетата".

"Мисля че сме в най-добрата форма, която можем да бъдем. Изкарахме една хубава подготовка в Турция, преди това бяхме и тук 10 дена"

start-photo.bg
84 снимки

"Ще бъде доста трудно, все пак Лудогорец е много добър отбор. Трябва във всеки мач да даваме 100% от себе си. Има доста мачове, не може да знаем какво ще се случи, но даваме обещание на феновете, че ще се борим със зъби и нокти", сподели Петров относно борбата за титлата.

"Липсваха ни, ще бъде по-лесно с тях зад нашия гръб", добави той за отменянето на бойкота на някои "червени" запалянковци.

"Ние сме свикнали, нагаждаме се по метеорологичните условия и няма значение", отговори защитникът за студеното време, което се задава. 

"Да очакват себераздаване и се надяваме заедно да стигнем до титлата", Християн Петров изпрати съобщение към феновете на тима.