Чужденците в ЦСКА бяха най-сериозно засегнати от пандемията от коронавирус. След като клубът вече се раздели по взаимно съгласие с Раул Албентоса, Върнан Анита, Денис Давидов и Вив Соломон-Отабор, ръководството е предложило и на Греъм Кери да се махне без претенции, пише „Меридиан мач“.

Разликата при ирландеца обаче е, че той вероятно ще си тръгне след края на сезона.

През миналото лято той подписа за 2 години с клуба и има договор за още един сезон, но заради новите финансови параметри „червените“ искат да се разделят с още един от скъпоплатените легионери, за да облекчат максимално бюджета. Кери ще доиграе оставащите мачове за първенството и в турнира за Купата на България, след което ще може да си намери нов отбор като свободен агент.

Греъм Кери започна сезона като титуляр, но постепенно загуби мястото си и преди прекъсването на първенството обикновено седеше на пейката. Ирландецът обаче направи много силен мач срещу Берое, когато донесе успеха на тима си с 2 гола.

Известно е, че по-рано през сезона ЦСКА се раздели още с Диего Фабрини и Тони Уот, както и успя да продаде Жанио Бикел във Ванкувър.