Треньорът на ЦСКА Саша Илич и помощниците му Величко Капланович, Милорад Пекович и Дарко Обрадович се прибраха в родната си Сърбия за няколко дни. Както е известно, наставникът обяви команда „свободно“ на „Apмията“ до четвъртък, когато тимът подновява занимания на базата в Панчарево.

 Следващият официален двубой на червените е домакинството на Черно море в турнира за Купата на България. Голяма част от чуждестранните играчи на ЦСКА също използваха получената почивка, за да се приберат при семействата си.

Иван Турицов, който пропусна последните няколко мача заради травма в коляното, пък пътува до Милано, където изгледа на живо дербито в Серия А между Интер и Ювентус.

Очаква се десният защитник да поднови тренировки наравно със съотборниците си в четвъртък. В неделя "червените" гостуват на втородивизионния Спортист Своге в контрола, като началният час все още не е уточнен между двата отбора.

От състава на ЦСКА ще отсъстват националите Християн Петров, Станислав Шопов, Дюкенс Назон (Хаити), Енес Махмутович (Люксембург), Жираир Шагоян (Армения) и Амос Юга (Централноафриканска република).