Наставникът на ЦСКА Саша Илич коментира успеха на "червените" срещу Спартак Варна с 1:0. Специалистът сподели, че е доволен, макар и допуснатите пропуски и че вече мислят за следващите мачове.

"Това бе един изключително труден мач за нас. Мисля, че особено през първото полувреме контролирахме мача, вкарахме гол, имахме и няколко други положения. Но когато не успееш да вкараш втори гол, последните 15-на минути малко се притесняваш и започваш да си нервен, че може да допуснеш попадение", започна Илич.

"Най-важното днес беше, че спечелихме и задържахме предимството си, което имахме. На мен ми се иска всеки мач ЦСКА да е убедителен, но когато имаме такива цели, няма как постоянно да се получава. Наясно съм, че ще има и други мачове, в които няма да играем добре, но ще има и такъв, в който играем силно, но не печелим. Днес имахме достатъчно положения, само Назон имаше 3-4 добри шанса. Срещу други противници той успяваше още при първата си възможност да се разпише", продължи специалистът.

"Днес не съм чак толкова недоволен от играта, особено през първото полувреме. Създадохме достатъчно положения, пропуснахме няколко, но единственото, от което не съм доволен са последните минути, в които играчите малко се изнервиха, но го разбирам и е нормално. Когато имаш такъв противник зад себе си като Лудогорец, по никакъв начин не можеш да бъдеш спокоен. Сега имаме няколко дни, в които трябва да си и починем и подготвим за оставащите мачове, които ще бъдат много трудни", продължи наставникът.

"Има още много мачове до края, всички отбори в челото на класирането трудно печелят. Днешният мач се забравя, трябва да мислим за Купата, след това Славия и Левски, които са много тежки противници. Мисля, че за моите играчи е нужна една такава пауза. Имаме достатъчно време да се подготвим за следващите мачове, не се страхувам от нищо, важното е, че всички са здрави и се надявам да се завърнат здрави от националните си отбори", завърши Илич.