Новият наставник на ЦСКА вече си е направил равносметка за качествата на част от играчите в тима. Сърбинът обаче е останал разочарован от представянето на крилото Йоан Баи по време на тренировъчния лагер и контролите на отбора в Австрия.

Смята се, че Илич няма намерение да залага на него през идния сезон и се очаква съвсем скоро „червените“ да потърсят решение за бъдещето му. Все още обаче не е ясно дали той би бил съгласен да си тръгне, тъй като договорът му изтича през лятото на 2024 година.

cska.bg
5 снимки

Баи не успя да се наложи в състава след трансфера си преди година, като загуби титулярното място за сметка Яник Вилдсхут. От началото на подготовката представянето му също не е на ниво и Илич вече е преценил качествата му.

Сърбинът има сериозни забележки и към още няколко от чужденците в отбора. Към момента Илич ще трябва да продължи да разчита на тях и за старта на сезона. На „Българска армия“ имат доста проблеми с контузени футболисти в последно време, а освен това забавянето в селекцията води до липса на по-голяма широчина в състава.

Не е изключено при привличането на набелязаните трансферни цели „червените“ да се разделят с ненужните футболисти. Голяма част от младите, играчи, които се подготвяха с тима на лагера в Австрия, пък ще бъдат преотстъпени или ще се присъединят към дублиращия отбор, който ще се подвизава в Югозападната Трета лига.