Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, отхвърли вариант за подценяване на аматьорския Гигант Съединение в предстоящия сблъсък за Sesame Купа на България другата седмица.

Сърбинът взе участие в демонстративния мач между ветерани на Левски и ЦСКА по инициатива на Аджъбадем Клиник за месеца на мъжкото здраве.

"Ще има много хора на стадиона в Съединение. В съвременния футбол не може да си позволиш да подценяваш който и да е съперник. Няма да подценим Гигант, приоритет за нас е да преминем в следващия кръг", каза Саша Илич пред репортери след срещата.

БГНЕС
39 снимки

"Напролет ще бъде много тежко. Лудогорец е много силен отбор, има и два мача по-малко от нас. Моят отбор има нужда от почивка. Тренираме от юни и сега паузата не е толкова голяма и идва навреме, имаме и подготовка, всичко е наред", каза Илич.

Легендата на Партизан също вярва, че Сърбия може да стигне далеч на Световното първенство.

"Сърбия има страхотен отбор, предвождан от Митрович, Влахович, Милинкович-Савич, Тадич, които играят във водещи първенства. Бяхме първи в квалификациите пред Португалия и отборът има шансове да стигне далеч на Световното първенство", каза Илич.