Треньорът на ЦСКА – Саша Илич, изрази задоволство от показанат игра и характер от неговите футболисти. Легендата на Партизан обясни какво е състоянието на част от играчите в клуба и защо някои от тях са били резерви в днешния двубой. Илич сподел, че три кръга преди края на първенството, не играта е най-важна, но е хубаво, когато тя е на ниво.

“Със сигурност три кръга преди края резултатът е най-важен. Искам да поздравя моите играчи за раздаването”.

„Не е най-важното за нас статичните. Имахме 5-6 възможности да вкараме гол, но това е най-лесният начин да стигнем до гол в тези ситуации“.

„Сигурно характерът е един от най-важните елементи. Много е важен за нас. Дори да не бяхме стигнали до трите точки, недай Боже, имаше характер и го показахме“.

„Със сигурност вярваме в нашите шансове, имаме два трудни мача до края, а Лудогорец три. Ще играем така, че да се борим за титлата“.

„Назон знаете, че има проблеми, не е готов за 90 минути. С Марселино не искахме да рискуваме, затова не беше титуляр, а резерва. Тоби Хайнц има лични проблеми и се наложи да пътува до Норвегия днес. Шопов е наказан. Хубавото е, че към тренировъчния процес се присъединиха Жеферсон, Дончев и Минков“.