Капитанът на ЦСКА Юрген Матей бе много разочарован след загубата с 0:2 от Левски в дербито от 11-ия кръг. Нидерландският бранител изрази мнение, че това е един от най-слабите мачове на него и съотборниците му, откакто той е в тима.

„Мисля, че доста неща се объркаха, но останахме в мача много дълго време при равен резултат. Бусато пресече опасно центриране, наш гол бе отменен и въпреки че играхме много слабо, беше 0:0 дълго време. Било е болезнено за хората да наблюдават. Не изглеждаше, че някой ще сбърка. Не прочетохме добре една ситуация. Те вкараха гол, после при 2:0 всичко свърши. Тежък мач“.

LAP.bg
100 снимки

„Когато правиш такива грешки, те се наказват. Инцидент беше днешното ни представяне. Все още вярвам, че имаме една от най-добрите защити. Не само защитата, а целият отбор се провали. Трябва да изчистим главите си за следващия мач. Мисля, че видяхте лошата версия на нашия отбор. Ако говоря за себе си – изиграхме един от най-слабите си мачове, откакто съм тук".

"Трябва да видим къде сбъркахме, днес сбъркахме много пъти. Мисля, че има няколко отбора, които ще се борят за титлата и имат потенциал. Лудогорец и другия ЦСКА се справят много добре също. Натрупахме доста точки, днешната загубена битка не означава, че ще загубим войната. Ще се борим до края на сезона“, завърши Матей.