Наставникът на Лудогорец Ивайло Петев не остана доволен от съдийството на мача с ЦСКА, завършил 2:2. Старши треньорът на „орлите” изрази разочарование от факта, че Георги Кабаков не е отсъдил дузпа за нарушение на Мено Кох срещу Игор Тиаго в самия край на двубоя на „Хювефарма Арена”.

„За футбол не мога да говоря, защото нямаше много футбол. Нервите преобладаваха. Две груби грешки в нашата отбрана, дадоха превес на ЦСКА.Второто полувреме отбелязахме един гол и имахме още една и две ситуации”, коментира Петев.

„ЦСКА нямаше нито едно голов положение през второто полувреме. Недоволен съм от грубите грешки през първото полувреме, малко учудващо за мен, все пак имаме много опитни футболисти в центъра на отбраната. Трябва да се учим от нашите грешки, защото не може да допускаш с лека ръка такива голове в дерби. Може би резултатът е справедлив.

Нормално е да има малко повече напрежение. Това обаче не са футболисти на 17-18 години. Трябва да бъдем мнгоо стабилни в защита. Върнахме се в мача, имахме една ситуация, която вгорчи всички привърженици на футбола и може би съм леко разочарован от тази ситуация. Много милиони видяха, че това е дузпа и червен картон. Нека тази ситуация да лежи на съвестта на този, който не е отсъдил и на хората от ВАР”, каза още той.