От ЦСКА анонсираха, че клубът бива горещо подкрепян дори и от далечна Норвегия. „Червените“ пуснаха страхотно видео с петгодишния Адриан, който се е запленил по клуба, след като е присъствал на мач на столичани по време на екскурзия на семейството му в България.

Заради това от клуба организираха визита на Адриан и неговото семейство на базата в Панчарево, където той се срещна със своите сънародници и любимци – Джонатан Линдсет и Тобиас Хайнц. Те запознаха малчугана с целия състав, воден от треньора Саша Илич, а накрая на видеото малкият изрече: „Само ЦСКА“.

Ето съобщението от ЦСКА:

❤️5-годишният Адриан е от Норвегия. Преди няколко месеца със семейството си идва в България на екскурзия. Успяват да усетят атмосферата от мач на ЦСКА, а оттогава малчуганът става фен на „армейците“. С баща си гледат двубоите на тима в интернет, а любимите му футболисти са Джонатан Линдсет и Тобиас Хайнц.

🤗Мечта на Адриан беше да ги срещне. Сбъднахме я.

⚽️При последното си посещение в България Адриан присъства на тренировка на любимия си отбор и се срещна с всички футболисти. Спомена ще пази цял живот, обичта към ЦСКА също, макар и далеч от България.