Капитанът на ЦСКА Петър Занев призна, че класа пред гола не е достигнала на отбора му в дербито срещу Лудогорец. Опитният бранител се удиви на по-затворената игра от Лудогорец, което е пообъркало „червените” и акцентира, че победите трябва да продължат да влизат в актива на ЦСКА, за да може дистанцията да бъде съкратена.

„Не ни достигна класа пред гола. Винаги съм казвал, че срещу силните отбори е по-лесно да играеш, но и Лудогорец днес ни изненада с тази дефанзивна схема. Явно искаха да не отварят път към тяхната врата и не създадохме ситуации пред гола”.

„Победите винаги дават самочувствие, а и ние изоставаме след лошия старт и загубените точки, което тежи. Нямаме друг вариант – трябва да побеждаваме. Топ 3 също не успя да ни победи, освен Локомотив Пловдив, където ни беше най-добрият мач за сезона. Ще гледаме да бием докрая и да съкратим дистанцията, за да може след зимата да се борим. Отборът на Лудогорец си взе мачовете, които трябва. Имаше неразбирателство при нас през второто полувреме – така видях ситуацията на Икоко”.

„Не искам да коментирам съдиите. Днес имаше динамика, но както можеше да даде дузпа за Лудогорец, така можеше да изгони и техен играч. Съдийско решение”, призна капитанът на ЦСКА.