Петър Занев сподели впечатленията си от нулевото равенство с Локо Пд. Капитанът на "червените" не остана доволен от резултата и нападна остро играта на противника. 

"Опитахме се да спечелим, но ни липсваше последният пас. Развивахме добре атаките си, но не можехме да намерим верния път към вратата им. Като поведение и характер мисля, че доминирахме. Те нямаха удар към вратата, направиха само една случайна контраатака", заяви Занев. 

Lap.bg
34 снимки

"Имаше моменти, в които играта се накъсваше много. Явно има нови правила от ФИФА и някой като викне "Ох", се дава фаул. Не знам защо така. 55 фаула."

"Локомотив игра плътно с петима защитници, двама опорни халфа - седем човека постоянно бяха пред техния пенал. Не намерихме верния път, но за да се случи това, трябва 90 минути постоянно да поставяш под напрежение. Може би не намерихме верния път. 

"Локомотив Пловдив в повечето си мачове създават ситуации, днес лично аз не ги видях на терена. Вие видяхте ли ги? Имаха ли атака? По едно време имах чувството, че играем с изпадащ. Нали се борят за шампиони? Вината е наша", завърши Петър Занев.