Крилото на ЦСКА Едвин Джеси заяви, че има недовършена работа в националния тим на Гана. Атакуващият футболист на „червените“ се изказа ласкаво и за новия селекционер на „черните звезди“ Чарлз Аконор.

„Липсва ми усещането за невероятното щастие да играеш за страната си. Хората те обичат, докато защитаваш цветовете на родината си. Просто ми липсва тов чувство. Мисля, че имам недовършена работа с националния отбор. Затова трябва да направя всичко възможно, за да си върна позициите в отбора“, заяви Джеси пред footballghana.com.

“Знам, че новият селекционер Чарлз Аконор играеше в Германия и феновете го обичаха. Не ми храесва идеята да познавам някого преди, за да работя с него. Знам, че е тренирал Хартс оф Оак и Асанте Котоко, така че определено има опит. Мисля, че ще стане страхотен треньор. Водил е двата най-големи клуба в Гана, така че да води националния тим няма да е проблем за него“, добави още крилото на ЦСКА.

Едвин Джеси е усилено свързван с трансфер в турския гранд Бешикташ. От истанбулския тим споделиха, че наистина има интерес към крилото. Наистина сме заинтересовани от Джеси и искаме да подпишем през лятото. Той е много добър играч и всеки клуб иска да го има. Наблюдаваме го от доста време. Ще видим какво ще се случи през лятото" каза човек от ръководството на Бешикташ.