Наставникът на ЦСКА Милош Крушчич коментира предстоящия двубой с Царско село, който е част от 23-ия кръг на efbet Лига, както и предстоящия трансфер на Анита. Срещата от първенството е в събота от 17:30 часа на стадиона в Бистрица.

"Да успее да помогне на тима, да бъдем по-добри. Към Бикел има интерес от клуб, ако си тръгне той, трябва да имаме играч, който да го замести. Играч като Анита със сигурност ще помогне на тима", коментира Крушчич.

"Той не е играл някакъв период от време, но не трябва да сзме притеснени, тъй като той има голям опит, няма да му трябва много време, за да се настрои към отбора. Той има опит", добави той.

"Той минава медицински прегледи, още не е подписал договор, очакваме всичко да е наред", каза още Крушчич.

"Албентоса не е готов, работи целия медицински щаб по възстановяването му, той е професионалист, дава максимума от себе си за възстановяването, той няма да играе срещу Царско село, Тиаго също има проблеми. Занев е наказан, Давидов ще видим дали ще е в групата или не след днешната тренировка, останалите тренират нормално. Странно ми е защо ще играем на този стадион", добави наставникът на "червените".

"Преценил съм, че е много умен (Антов), винаги е концентриран и поливалентен футболист, и като централен защитник, и като опорен халф. Имам голямо доверие в него, и не защото седи до мен. Знае какво да прави. Изненадах се от представянето му срещу Левски и Ботев Пловдив, може да играе спокойно като централен защитник, доказа го в мача с Левски", коментира още той.

"Всички фенове искат победа, добра игра, да играят млади футболисти, ако е възможно и да са българи, трудно е, когато нямаш право на грешка в нито един мач, аз вече 4 месеца съм начело на отбора, иска се и атакуващ футбол, повече голове да вкараме. Във футбола е много трудно да направиш балансът между всичко. Стараем се да го постигнем. Вероятно ще направим промени в състава за двубоя с Царско село, не по системата. Царско село игра открито срещу Локомотив Пловдив докато не получи гол. Анализирали сме ги".

"В момента мачът, който е на преден план е утрешния мач, след това ще мислим за двубоя с Ботев Враца".