Бившият наставник на столичния ЦСКА - Милош Крушчич коментира раздялата си с клуба. Той бе освободен след загубения финал за Купата от Локомотив Пловдив с дузпи.

„Не знам Стамен Белчев да е имал предварителна договорка с ръководството на ЦСКА. Не ми е приятно сега да коментирам това, защото сега той е треньор на ЦСКА и му желая всичко най-добро. Аз лично не съм имал такова усещане, не е имало напрежение от страна на ръководството. Искам да благодаря на Гриша Ганчев, който ми даде възможност да ръководя отбор като ЦСКА. Оставам с най-добри чувства към Ганчев, винаги ще съм му благодарен, той го знае. Той ми отвори вратата към голям клуб“, заяви сърбинът.

„Готов съм да работя в друг български отбор, ако има такава възможност. Аз съм свикнал с напрежението, то не ми пречи. В България има интересни мачове и добри отбори. Искам да работя в клуб с амбиция и големи цели“.

„Много хора, които са противници на ЦСКА, ни искаха най-лошото. Постоянно правеха интриги, постоянно спекулираха, че ще си тръгвам, че някой играч ще напуска, факт е и че нито един път съдия не ни е помогнал. Ние играхме честно. Постоянно обаче се правеха интриги и се вкарваше напрежение", заяви Милош Крушчич пред „Канал 3“.