Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич коментира играта на своя тим при загубата с 0:2 от Арис в контрола в Солун. Специалистът споели, че резултатът в мача не е от важно значение за него, но поражението е показало върху какво трябва да работи за в бъдеще.

"Резултатът от този мач не е от първостепенно значение. Важното беше да не губим ритъма. Много от играчите имат ангажименти към националните си отбори, някои пък останаха в София да почиват, защото имат леки травми и не искаме да рискуваме с тях. Исках да дам възможност на всички да играят. Никога не е приятно да загубиш мач. Важното беше да видим къде сме към този момент”, сподели той.

„Играхме срещу отбор, който практикува добър футбол и винаги можем да извлечем поуки. Не виждам смисъл да играем срещу тим от трета лига.”

„Главната поука, която извадихме е, че трябва да движим топката по-бързо. В това направление трябва да работим усилено. Загубата няма да се отрази на самочувствието на ЦСКА. Тя може само да ни покаже над кое трябва да работим.”

„През първото полувреме играха основни играчи, през второто пуснахме и юноши, които влязоха със свежи сили на терена. Доволен съм от влезлите юноши. Вратарите играха добре. Всички млади футболисти имат потенциал, който трябва още да се развива", допълни Крушчич.