Старши треньорът на ЦСКА Милош Крушчич заяви, че целта на ЦСКА 1948 в efbet Лига ще бъде да привлекат привържениците на неговия отбор. Той добави още, че дори да спечели Купата на България, може да се раздели с "Българска армия".

"Ако ЦСКА спечели Купата на България, това ще бъде допълнителен стимул отборът да стане шампион", започна той.

„Във футбола никога не знаеш. Всеки треньор зависи от резултатите си, освен ако не става дума за по-дългосрочен проект, в който ръководството вярва. Тогава резултатите в началото не са толкова важни. Тук, при нас, се работи за резултати. Може обаче да спечеля Купата и после пак да не съм треньор на ЦСКА”, разкри наставникът пред Канал 3.



„ЦСКА трябва да се бори да стане шампион. Ако спечелим Купата, това ще е допълнителен стимул – за ръководството, за феновете”, сигурен е специалистът.

Относно ЦСКА 1948 сърбинът каза следното:

„За мен те не са нищо повече от софийски отбор, създаден от нищото. Не виждам повод да се коментират. Тяхната цел не са резултатите, а да вземат нашите фенове”.
 
По отношение на ролята на запалянковците в българския футбол, той сподели:
 
„Липсва до някаква степен футболната култура. Трябва да има повече уважение към футболистите, треньорите, ръководители. Феновете помежду си трябва да се уважават. Всяко едно съперничество трябва да е стъпило на здрави основи", завърши Крушчич.