Плановете на ЦСКА за изграждането на нов стадион в момента са в застой, но не по вина на клуба. Столична община разглежда около 400 възражения по проекта за развитие на Борисовата градина, който касае пряко и "червените". При настоящия план не могат да се правят значителни подобрения по съоръжението.

Самият клуб също пусна жалба до общината и се надява проектът да бъде коригиран, за да позволи цялостна реконструкция на "Българска армия", съобщава вестник "Тема Спорт". Кога обаче това ще се случи е неясно заради големия брой възражения. Застой има и около прословутите активи на фалиралото дружество ПФК ЦСКА АД.

Съдът още не се е произнесъл как ще се процедира, след като имотите край Бяла бяха обявени за собственост на фирма "Камеко". На "Армията" очакват или приспадане на стойността на земите от платените 8 милиона лева, или организиране на нов търг.

"Очакваме решението на съда. Сами разбирате, че и ние не сме доволни 10 месеца, след като платихме, още да не е ясно какво ще получим насреща и кога", коментира адвокатът на клуба Станислав Трендафилов пред вестника.